علاوه بر این، برای ایمن بودن، همیشه بسته به شرایط پزشکی خود با پزشک مشورت کنید، اما خوب است بد،د که تحقیقات در مورد شکلات انجام شده است. به هر حال، آیا این محبوب ترین خوراکی در جهان است و طبق گفته بنیاد جه، کاکائو، مردم در سراسر جهان سالانه بیش از 3 میلیون تن کاکائو مصرف می کنند. و به ،وان یک غذای اضافی، شاید شکلات ها را نیز در گل آرایی قرار دهید.
از خوردن شکلات احساس گناه نکنید مطالعه جدید از دانشگاه ساری نشان میدهد که فلاونولهای کاکائو میتوانند فشار خون و سفتی شری، را مانند بهترین داروهای فشار خون کاهش دهند.
اما این مطالعه جرقه مطالعات دیگری را برانگیخت زیرا ما از قبل مید،م که شکلات یا کیکهای الهامگرفته از گل چقدر باعث ایجاد احساس عاطفی در ما میشوند. و البته، شکلاتی که حاوی سطوح بالاتری از کاکائو است، بهترین انتخاب است زیرا ما قند و چربی زیادی نمی خواهیم.
دکتر هیس می گوید: «تاثیر مثبت فلاوانول های کاکائو بر سیستم قلبی عروقی ما، به ویژه عملکرد عروق خونی و فشار خون، غیرقابل انکار است. پزشکان اغلب می ترسند که برخی از قرص های فشار خون در برخی روزها فشار خون را بیش از حد کاهش دهند.
در اولین مطالعه از نوع خود، محققان شروع به بررسی استفاده از فلاوانولها، ،یبی که در کاکائو یافت میشود، در کاهش فشار خون و سفتی شری، در افراد خارج از محیطهای بالینی انجام دادند.
اندازه گیری فشار خون و PWV قبل از مصرف کپسول و هر 30 دقیقه پس از مصرف برای سه ساعت اول و سپس هر ساعت برای 9 ساعت باقی مانده انجام شد. محققان دریافتند که فشار خون و سفتی شری، تنها در صورت بالا بودن فشار خون در شرکت کنندگان کاهش می یابد و هنگامی که فشار خون در صبح پایین بود هیچ تاثیری نداشت.
با این حال، مانند هر چیز دیگری، یک مشکل یین یانگ با یافته های جدید وجود دارد. خوردن کاکائو زم، بهترین است که فشار خون بالا دارید.
نوشته جیل بروک
او میافزاید: «آنچه ما دریافتیم نشان میدهد که فلاوانولهای کاکائو فقط در صورت افزایش فشار خون، فشار خون را کاهش میدهند.»
برای چند روز، یازده شرکتکننده سالم، در روزهای متناوب، یا شش کپسول فلاوانول کاکائو یا شش کپسول دارونما حاوی شکر قهوهای مصرف ،د. به شرکتکنندگان یک م،تور فشار خون بالای بازو و یک گیره انگشت برای اندازهگیری سرعت موج پالس (PWV) داده شد که میزان سفتی شریان را اندازهگیری میکند.
همانطور که خبرنگار کریس ملون خاطرنشان کرد، اگرچه آزمایشهای قبلی تنها تأثیر مفید کاکائو بر قلب را تحت شرایط کاملاً کنترل شده بررسی کردهاند، اما این افشاگریها روشن نیست که آیا کاکائو همچنین فشار خون را در افراد سالم کاهش میدهد یا خیر.
کریستین هیس، پروفسور پزشکی قلب و عروق در دانشگاه ساری می گوید: «فشار خون بالا و سفتی شریان خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می دهد، بنابراین بسیار مهم است که روش های نوآورانه ای برای درمان چنین شرایطی بررسی کنیم.
به طور قابل توجهی، اثرات نیز برای اولین بار در هشت ساعت پس از مصرف کاکائو مشخص شد. محققان بر این باورند که این پیک دوم ممکن است به دلیل نحوه متابولیسم فلاوانول های کاکائو توسط باکتری های روده باشد.
منبع: https://flowerpowerdaily.com/study-says-c،colate-can-be-as-healthy-as-blood-pressure-meds/