1) گل فوق العاده که بیشتر برای آن شناخته شده است؟
شیب های تند، زمین ناهموار، و مشکلات متعدد سیل، همگی مشکلاتی را برای کشاورزان این بخش از کشور ایجاد می کند. ما به جای کشت و کار و فرستادن دائمی خاک خود به پایین دست، هزاران درختچه را با نوارهای علف در بین ردیف ها کاشتیم. ساختار خاک دست نخورده و مهمتر از همه در جای خود باقی می ماند. نسخه ما از permaculture زیبا و همچنین سودمند است و برای تقریباً 15 نفر در یک منطقه بسیار روستایی شغل تمام وقت فراهم می کند.
داستان این مزرعه ریشه در دیدگاه و کار سخت بنیانگذار آن دارد که در یک مزرعه لبنی در نزدیکی مرکز ساوک بزرگ شد و مادام العمر به گیاه شناسی، گیاهان و کشاورزی علاقه داشت. همانطور که او گفت، زندگی ویسکانسین“از کودکی همیشه به باغب، علاقه داشتم. مامانم یه باغ سبزی بزرگ داشت. من زمان زیادی را در درختکاریهای مختلف گذراندم تا ببینم چه چیزی در آنجا رشد میکند و چه چیزی برای صنعت گلسازی ارزش دارد مانند رنگ، بافت، شاخه میوه، شاخه تزئینی، شاخه گل.
2) بزرگترین چالش و چگونگی حل آن
همچنین، jsut به این دلیل که شما عملگرا هستید به این م،ی نیست که شما خلاقانه تلاش نمی کنید. Zehrer همیشه برای محصولات جدید باز است. اشتیاق جدید او “آرونیا” است، یک میوه فوق العاده آنتی ا،ید، با ده برابر مزایای سلامتی زغال اخته یا کرن بری. مزرعه 30 هکتار را به این محصول جدید اختصاص داد. بنابراین به آنچه کار می کند ادامه دهید و همیشه تکنیک ها و محصولات جدید را امتحان کنید.
بازارهای منتخب کشاورزان در شیکاگو اه، اصلی فروش بودند و به خوبی کار ،د. – ،ب و کار خود را توسعه دهد. علاوه بر ،ب درآمد، Star Valley مورد توجه بسیاری از طراحان و عمده فروشان محلی قرار گرفت و راه های بازاریابی بیشتر به یک کامیون سطلی/عمده فروشی در مناطق مینیاپولیس و شیکاگو تبدیل شد. ،ب و کار به رشد خود ادامه داد تا جایی که امروز است.
در اوایل، زم، بود که جان زهرر در مینیاپولیس بود و به بازسازی یک انبار قدیمی به یک فضای جدید گل فروشی کمک می کرد. در حالی که صاحبان جدید سطل های گل را به داخل کو، می آوردند، او شروع به انجام مح،ات کرد و به سرعت متوجه شد که در یک سطل گل پول بسیار بیشتری نسبت به یک جعبه کلم بروکلی وجود دارد. جهت تغییر کرد و در سال 1987 جان برخی از اولین گیاهان خود را کاشت، تعدادی زنبق سیبری و گیاهان ی،اله مختلف که گل آفتابگردان یکی از گیاهان مورد علاقه اولیه بود. علاوه بر این، او همچنین به “roadsidea” توجه داشت، گنجینه های دستکاری شده ای که از این منطقه از جمله تاک تلخ، داک، هسپریس و فلو، جمع آوری کرده بود.
جیل بروک خبرنگار سابق CNN، ستون نویس پست و سردبیر مجله Avenue and Travel Savvy است. او نویسنده و مدیر تحریریه FPD است، ویراستار گل برای مجله Aspire Design و Home و همکار مجله Florists Review.
3) فلسفه – برای گسترش و تغییر باز باشید
اگر گیاهی وجود داشت که نماد گل های دره ستاره باشد، بدون شک تلخ و شیرین بود. مو، می گوید: «جی. «اکنون ما نزدیک به 20 هکتار داریم که تماماً در هر ماه سپتامبر کشت و کشت و برداشت میشود. خط بر،ب ما “احتمالاً بزرگترین مزرعه تلخ و شیرین در جهان است.” در حالی که تلخ و شیرین هنوز یک محصول مهم است، هر فصل ستاره خاص خود را به ارمغان می آورد. سال نو چینی با فورسیتیا جشن گرفته می شود. بیدمشک در بهار برای عید پاک. یاس بنفش در روز مادر; در فصل برداشت پاییز تلخ و شیرین است و ما سال را با مقداری Winterberry ستاره ای به پایان می رس،م.