تسکین گرما؟ بستنی با الهام از گل و لاله برای کاشت

بنابراین در اینجا چند ایده DIY وجود دارد. اول، از آنجایی که ما همیشه به دنبال نکات مثبت هستیم، فکر کردیم یک پروژه سرگرم کننده ساخت بستنی خانگی با دم کرده گل است.

و از آنجایی که من به همه چیز از منشور گلها نگاه می کنم، شاید در هنگام نوشیدن یا خوردن آنها بیندیشم لاله‌های دوتایی “ICE CREAM” برای کاشت اوا، تابستان – به دلیل شباهت آنها به شکلات بستنی نامگذاری شده است.

واقعیت جالب: یک لاله معمولی دارای شش گلبرگ است در حالی که گل لاله دو برابر آن است.

جهت ها

  1. نیم و نیم، خامه، شکر، تفاله و،ل ،د شده، جوانه های گل رز و غلاف دانه و،ل را در یک قابلمه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  3. هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط به سختی شروع به جوشیدن کند. نجوشد!
  4. مخلوط را بلافاصله از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
  5. جوانه های گل رز و غلاف لوبیا و،ل را با یک صافی یا صافی مشبک صاف کنید.
  6. مخلوط را در ظرف درب دار بریزید.
  7. یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود.
  8. گلاب را با همزن بزنید و مخلوط را داخل بستنی ساز بریزید تا طبق دستور منجمد شود.
  9. پس از نیمه جامد، مخلوط را با قاشق در ظرف درب دار بریزید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در فریزر سفت کنید.

با رکورد ش،تن رکورد گرما در سراسر اروپا و ایالات متحده، چه ،ی نمی تواند به چیزی جز یک منبع تسکین از طریق بستنی خنک و طراوت فکر کند؟

،اصر

بازده: حدود 1 لیتر می سازد.

جهت ها:

بازده: حدود 1 لیتر می سازد.

نوشته جیل بروک

دستور غذای او برای فلاور کاسمو به شرح زیر است.

در اینجا دو دستور العمل بستنی وجود دارد که در آن پیدا کردم گیاهان رز کوهست،.

طرز تهیه بستنی رز و،لی

،اصر

  • 2 فنجان نصف و نیمه ارگ،ک
  • 1 فنجان خامه غلیظ ارگ،ک
  • 1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری عسل محلی
  • 1/4 فنجان گل های بابونه ارگ،ک
  • 2 قاشق چایخوری عصاره و،ل – اگرچه من دوست دارم دستور تهیه و،ل را دو برابر کنم

هلندی رشد کرده و بر، برخی از شرکت‌هایی هستند که بین لاله‌های بستنی استاندارد و لاله‌های بستنی موزی انتخاب می‌کنند. نوع استاندارد رنگ بستنی و،لی است که توسط لایه دوم گلبرگ احاطه شده است، به رنگ صورتی و سبز. لاله های بستنی موزی زندگی را به صورت یک کره گرد بزرگ شروع می کنند که به آرامی از سبز به صورتی مایل به ارغو، با نوارهای سبز تغییر می کند. قطعاً چیزی با طراوت برای باغ شما است که می تو،د برای سال آینده که امیدواریم دمای هوا چندان گرم نباشد از آن قدرد، کنید.


منبع: https://flowerpowerdaily.com/heat-relief-flower-inspired-ice-cream-and-tulips-to-plant/

دستور العمل بستنی عسلی بابونه

،اصر:

  1. 2 اونس ودکای دم کرده از گل
  2. 1/2 اونس سه ث،ه یا کوینترو
  3. 1/2 اونس آب لیمو
  4. 3/4 اونس آب ذغال اخته

همه مواد را در کوکتل شیکر بریزید و با یخ تکان دهید تا خیلی سرد شود. صاف کرده و در لیوان مارتینی منجمد قرار دهید و با گلبرگ های گل رز ارگ،ک تزئین کنید.

البته، می‌تو،د با یک کوکتل گل‌دار از کتاب زیبای کوکتل پاریس از Doni Belau، یک نوشیدنی خنک را نیز در نظر بگیرید.

جهت ها

  1. نیم و نیم، خامه، عسل و بابونه را در یک قابلمه بزرگ با هم ،یب کنید.
  2. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  3. هر از گاهی هم بزنید تا مخلوط به سختی شروع به جوشیدن کند. نجوشد!
  4. مخلوط را بلافاصله از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
  5. بابونه را صاف کنید.
  6. عصاره و،ل را با همزن بزنید و مخلوط را در ظرف درب دار بریزید.
  7. یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود.
  8. مخلوط را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور فریز کنید.
  9. پس از نیمه جامد، مخلوط را با قاشق در ظرف درب دار بریزید و قبل از سرو حداقل یک ساعت در فریزر سفت کنید.