مسئولیت های یک مدیر رستوران چیست؟ اگر به شغل مدیر رستوران علاقه مند هستید که مسئولیت های آن در زیر ذکر شده است، حتماً اطلاعات اولیه در مورد استانداردهای خدمات در کسب و کار رستوران را مطالعه کنید. مثلاً اگر رستورانی را در مترو راه اندازی کنید لزوماً باید صندلیهایی برای نشستن موقت را تدارک ببینید. مدیر رستوران باید ظاهری بی عیب و نقص داشته باشد و الگویی برای سایر کارمندان باشد. یک مدیر چه می کند؟ مواد اضافی مانند سنگ های آتشفشانی بر روی دیوارها و استفاده مجدد از چوب در کف یک محیط متمایز از فضاهای داخلی ایجاد می کند. در واقع باید تناسبی بین نورپردازی و سبک کافه و رستوران وجود داشته باشد. نورپردازیهای مخفی از ایده آل ترین نوع نورپردازی هستند که در شب جذابیت منحصر به فرد و ویژهای را طراحی دکوراسیون داخلی کافه رستوران ایجاد میکنند. در دکوراسیون داخلی رستوران و فست فود مدرن متریال جدید با توجه به تکنولوژیهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند و برخی از آنها بیش از فرم بر عملکرد تأکید دارند. اگر رستوران شما در فضای باز قرار دارد باید جهت فراهم آوردن آلاچیق نیز اقدامات لازم را فراهم آورید بهتر است از آلاچیق هایی با سقف شیب دار استفاده نموده تا در هنگام بارندگی آب باران به راحتی به پایین منتقل شود.
در اینجا شخصیت اصلی نور طبیعی از آسمان بالای سر مهمان است که با شاخ و برگ درختان وارد فضا شده است این نتیجه یک سقف شیشه ای است که در برگ های افتاده قرار گرفته است. او موظف است بررسی کند که کاملاً همه چیز در نظم کامل است و فقط پس از آن یک رستوران باز کند. نگاهی عمیق و عملگرایانه به رستورانداری که مسیر خود را به روی مشتریان تازه باز میکند. پیشنهاد می کنیم که اگر تصمیمی به اجرای زنده دائمی در رستوران خود ندارید، حتماً در روزهای خاص و به خصوص تعطیلات از موسیقی زنده بهره بگیرید.
پس از انتخاب سایت مناسب برای کافی شاپ، باید به بررسی منابع طبیعی موجود در سایت پرداخت.فضای سبز،نورگیر مناسب، آب غیر آشامیدنی و … جادار بودن، بوی مطبوع و داشتن امکانات کافی از مهمترین ویژگیهای سرویس بهداشتی رستوران است. بنابراین در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران به تهویه مطبوع مناسب محیط اهمیت بدهید. هیچ چیزی به اندازه سالن غذاخوری بدون هوا در گرمای بیش ازحد تابستان و یا سرمای سخت زمستان بدون وجود یک سیستم سرمایشی و گرمایشی مناسب آزاردهنده نخواهد بود. یکی دیگر از مهم ترین نکات در طراحی رستوران، توجه به سیستم سرمایشی و گرمایشی می باشد. در کنار نورپردازی ایجاد فضای متعادل و با فاصلهی استاندارد میان صندلیها به طوری که حس مرکز توجه نبودن به مشتری دهد بسیار مهم و کلیدی است.
توجه داشته باشید که در فست فود ها با متراژ کوچک بهتر است از رنگ های روشن و نورپردازی مناسب برای طراحی دکوراسیون فست فود استفاده کنید تا فضای مغازه شما بزرگ تر از حد معمولی اش به نظر برسد. به کار بردن دیوارپوشها و کفپوشهای مناسب همچون، سنگ، چوب یا طرحهای سنتی میتواند ایده خوبی باشد، تنها چیزی که باید به آن توجه کرد استفاده از طرحهای روشن و خلوت است تا رستوران سنتی کوچکتر از آنچه که هست به نظر نرسد. علاوه بر این، مدیر باید تعیین کند که چه تعداد پیشخدمت برای خدمات رسانی به مراسم، چه تعداد ظرف، دستمال و سفره مورد نیاز است.
اما دقیقاً وظایف مدیر رستوران است که شامل کارکرد برنامه ریزی کار مؤسسه، سازماندهی مستقیم کار و البته تأیید آن می شود. دستمزد بستگی به میزان آمادگی، سابقه کار و البته سودآوری خود موسسه دارد. فراتر از سالن غذاخوری، فضای تراس تنها فضای باز رستوران است و اجازه می دهد تا حداکثر 16 مهمان خوش تیپ در فضای خارج از محوطه برگ های سبز آویزان از درختان در کنار میزهای ناهار خوری از غذای خود لذت ببرند تراس یک فضای انعطاف پذیر است که می تواند با توجه به آب و هوا و موارد مورد نیاز میزبان سازگار باشد. اشاره کرد. در کنار این نیز فرقی ندارد که برای این نوع از سبک رستوران خود از میز و صندلی استفاده کنید یا تخت و نیمکتهای سنتی را ترجیح بدهید، مهم این است که به اندازه کافی به سایر المانها توجه داشته باشید. حتی می توانید آن ها را در کنار قوطی های ادویه ایتالیایی روی شلف های دیواری به نمایش بگذارید. به المانهای مختلفی که در دکوراسیون خود قرار دادهاید فکر کنید.
از طرف دیگر، چنین خصوصیتی باعث می شود تا افراد یک مکان و محل نشستن مورد علاقه خود را به محل همیشگی برای صرف غذا در این رستوران انتخاب نمایند. رویکرد دیگری که در این مسیر، اهمیت زیادی داشت، امکان بازگشت بنا به وضعیت اولیه به منظور جلوگیری از هدر رفتن سرمایه و منابع طبیعی بود. جذابیت طبیعی اغلب به آرام کردن مهمانان ناراضی کمک می کند. در بیشتر موارد، مدیر رستوران یک ساعت قبل از زمان باز کردن در محل کار حاضر می شود. مدیر رستوران شخصی است که مشتریان این مؤسسه، به طور معمول، حتی از او اطلاعی ندارند. با این که این مجموعه در خیابان امام خمینی که یکی از خیابانهای اصلی تهران است قرار گرفت اما برای بسیاری ناشناخته است و حتی ساکنان این منطقه هم به ندرت با آن آشنا هستند. حتی زیبایی آن نیز حفظ میشود.
همانطور که میدانید،برای جذب مشتری در کافی شاپ و رستوران علاوه بر منوی متنوع و باکیفیت، طراحی داخلی نیز لازم و ضروریست. این به معنی مشتریان بالقوه برای رستوران شما نیز هست. هتل اسپیناس پالاس تهران، به عنوان یکی از محبوب ترین هتل های تهران، تمام امکانات لازم برای یک اقامت مجلل و بی نقص را برای شما فراهم خواهد نمود. تجهیزات لازم برای طراحی داخلی رستوران سنتی بایستی از بهترین تامین کننده تهیه شود تا از دو جنبه، نتیجه نهایی پروژه منطبق با اهداف طراحی معماری باشد. 9- آشپزخانه رستوران : غذا بهتر است در همان رستوران تهیه شود برای اینکار بخشی راباید بعنوان آشپزخانه در نظر گرفت تا غذا در آنجا پخته و آماده شود تمام قسمت های آشپرخانه باید قابل شستشو باشند وبطور مرتب شسته و ضد عفونی شوند .
در این نوع دکوراسیون نکات بسیاری را باید مدنظر قرار داد. برای خاص شدن طراحی داخلی کافه رستوران بهتر است از نکات ارائه شده استفاده کنید. پتهدوزی، خاتمکاری، سوزندوزیهای سنتی غرب کشور و دیگر هنرهای سنتی را میتوانید به عنوان رومیزی و دستمال سفره استفاده کنید. جدای از این موارد شما میتوانید هر زمان که خواستید طرح و مدل آن را مطابق با مد روز تغییر دهید، بدون نیاز به هزینه های هنگفتی که برای تغییر بنای رستوران مصرف میشود. بهر برداری از لامپ هایSMD و نواری،LED در تزئین بدنه دیوار ها و سقف به اندازه مشخص و برنامه ریزی شده که تراکم و آرایش این نوع لامپ ها میتواند تاثیر شگرفی در نور وزیبایی فضای شما روی مخاطبان بگذارد. از جمله متریالی که برای طراحی سقف رستوران ازآن استفاده می کنند چوب است. این تیم با داشتن طراحان حرفه ای می توانند برای رستوران شما فضایی شکیل و با کیفیت و بسیار زیبا را طراحی کنند.
همچنین کافه مقدم که در این خانه از مهمانان پذیرایی میکند فضایی را به وجود آورده تا بتوانید چند ساعتی را بنشینید و با نوشیدن چای و قهوه، لذت بیشتری از فضا و معماری ببرید. در میان تمام بازی های سبک 3 match، این بازی با ده ها پازل، داستانی بی نظیر و شخصیت های دوست داشتنی و عالی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. یک شهربازی مخصوص کودکان طراحی شده تا زائران کوچک مشغول بازی شوند. فضای صندلی نوار با پانل چوبی ساخته شده است که در آن کرسی ها ظاهر می شوند و از مهمانان دعوت می کنند تا در هنگام انتظار یک میز غذا بخورند یا از یک کوکتل امضا شده توسط باریستا لذت ببرند. علیرغم این واقعیت که موسسات پذیرایی عمومی از زمان های قدیم وجود داشته است، حرفه مدیر به تازگی در آنها ظاهر شده است. مدیر رستوران چه کاری باید انجام دهد؟ نام کافه شما اگر یک برند مطرح باشد باید بتوانید از طریق طراحی کافه و دکوراسیون آن را ملموس تر کنید. فرض کنید شما رستورانی گیاهی دایر کردی و میخواهید به جز سرو غذای گیاهی، فرهنگ سازی هم انجام دهید. بهترین رستوران های تهران که مردم در گوگل سرچ می کنند که دارای نظرات مثبت و منفی زیادی هم هستند، در فهرستن بهترین رستوران های تهران از نظر مردم نام برندهای قدیمی و جدیدی رویت می شود که گاه خیلی از مراجعین از آنها شاکی و خیلی دیگر راضی بوده اند، این اسامی شامل رستوران های گران قیمت تهران و رستوران های ارزان و متوسط هم می شود که هدف از معرفی آنها آگاهی بیشتر مردم در حین مراجعیه برای میل یک وعده ی غذایی است، شاید رستورانی در نقطه ای از کلان شهر پایتخت باشد که کیفیت زیادی دارد اما به علت عدم تبلیغات دچار گمنامی بوده و کمتر مردم آن را در گوگل سرچ می کنند.
برای لوکس و شیک شدن رستوران و جذب نظرات مشتریان می توانید از کاغذ دیواری های خاص برای طراحی نمای داخلی بهره گیرید. پخش یک موسیقی خاص و جذاب که با سبک رستوران هماهنگی داشته باشد، سکوت نامطلوب رستوران را رفع می کند. اجرای موسیقی زنده، شاید هزینهی زیادی را برای شما در پی داشته باشد، اما مطمئناً یک احساس خاص و عالی را برای مشتریان به وجود می آورد. به گروه هدف خود در آن موقعیتی که هستد فکر کنید. در پیشخوان این رستوران زیبا و شیک همانطور که می بینید مانند مابقی قسمت ها سادگی و زیبایی در آن رعایت شده که خود نقطه قوت این پروژه می باشد. برای راحتی مشتریان و جذاب کردن فضا حتماً با یک طراح در مورد دکوراسیون داخلی و ظرفیت و محل قرارگیری صندلی و میزها راهنمایی بگیرید.