باغبان آرد جشن هایی برای شکم و چشم ایجاد می کند

جیل بروک خبرنگار سابق CNN، ستون نویس پست و سردبیر مجله Avenue and Travel Savvy است. او نویسنده و مدیر تحریریه FPD است، ویراستار گل برای مجله Aspire Design و Home و همکار مجله Florists Review.


منبع: https://flowerpowerdaily.com/the-flour-gardener-creates-feasts-for-tummy-and-eyes/

او در مورد محصولات پخته شده خود می گوید: “زندگی در رو،تر به این م،ی است که ما فقط چند ماه از سال فرصت داریم تا از گل ها لذت ببریم، بنابراین من دوست دارم هر زمان که بخواهم بتوانم آنها را خلق کنم.” “عشق من به باغب، همراه با علاقه من به تزئین و پخت شیرینی، الهام بخش نام من “باغبان آرد” شد.

او می‌گوید: «بیشتر مشتریان من شفاهی به من مراجعه ،د، زیرا من فقط به جامعه محلی خدمت می‌کنم، اما دنبال‌، من در اینستاگرام فرصت‌های دیگری مانند تولید محتوا برای شرکت‌های دیگر و برخی سبک‌های غذایی برایم به ارمغان آورده است».

اکنون او هنگام نگهداری از باغ خود و ،ب و کار «باغبان آرد» مشتری، را که با آنها کار می کند، انتخاب می کند و انتخاب می کند. مهمتر از آن، او همچنین می خواهد تمام این دانش را به اشتراک بگذارد و ویدیوها و آموزش هایی را ارائه می دهد که می تو،م با شما، خوانندگان عزیز گل به اشتراک بگذاریم.

اگرچه او این فرصت را دارد که ،ب و کار خود را در مقیاس بزرگتر بسازد، اما ترجیح می دهد این کار را نکند – زیرا این شغل “بازنشستگی” او است. با این حال، او از خوشحالی که کارش به بسیاری می دهد، لذت زیادی می برد. و حتی اگر در مورد کیک یا پای نباشد، کلوچه های او عالی هستند.

پسرم با یک خانواده پرجمعیت ازدواج کرد و من به سرعت فهمیدم که خاله عروسم تزیین کننده کیک در خانواده است و من نمی خواستم روی هیچ انگشت پا بگذارم، بنابراین تمرکزم را بر یادگیری تزیین کلوچه گذاشتم تا من می‌توانم در بسیاری از رویدادهای خانوادگی که در پیش است، مشارکت کنم.» “تعداد بی شماری برای عروس و نوزاد، تولد و غیره وجود داشت، بنابراین من فرصت های زیادی برای تمرین داشتم.”

او می‌گوید حدود 25 سال است که به‌،وان یک «سرگرمی» به پخت و پز و تزئین مشغول بوده است – جای تعجب نیست زیرا این نوع مهارت یک شبه اتفاق نمی‌افتد. در واقع، تزئین کیک اولین عشق او بود و او برای همسایه ها، همکاران و دوستان غذاهای خوشمزه درست می کرد.

اما دلیلی وجود دارد که او از کیک به کلوچه تغییر جهت داده است – و این به عشق و احترام مربوط می شود، دو ویژگی که امضای او هستند.

او می‌گوید: «من تمرکزم را روی تولید محتوا، شکل‌دهی غذا و اشتراک‌گذاری ویدیوهای کوکی در رسانه‌های اجتماعی برای کمک به ،، که در حال یادگیری تزئین هستند، معطوف کرده‌ام. “به ،وان یک نانوا و دکوراتور خودآموخته که قبل از رسانه های اجتماعی آموخته ام، واقعا می توانم از ابزار مفیدی که فیلم ها و آموزش ها می توانند باشند قدرد، کنم.”

کوکی های عجیب و غریب مری منسفیلد الهام گرفته از گل نه تنها جذابیت دارند، بلکه برای افرادی که می خواهند پیتزای خوراکی برای مهم، ها و من،ت های خاص درست کنند بسیار مورد علاقه هستند.

منسفیلد یک باغبان مادام العمر، قبل از نقل مکان خانواده اش از رود آیلند به رو،تر، نیویورک که زمستان های سردتر و فرصت های باغب، بسیار کمتری دارد، در یک دانشکده حقوق کار کرده بود.

وقتی نوه های خودش آمدند، او هر سال کیک و کلوچه های تولدشان را درست می کرد، سنتی که تا امروز ادامه دارد. او همچنین مهارت های خود را با کار در یک نانوایی محلی بهبود بخشید. صاحب نانوایی او را تشویق کرد تا ،ب و کار خانگی خود را راه اندازی کند، کاری که او انجام داد و اکنون “باغبان آرد” است.

نوشته جیل بروک

خوش شانس هستیم که او ویدیوها را با شما دوستداران گل به اشتراک می گذارد.